• Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand

Landelijk wonen in ’t Harde – Heidezoom

Landelijk wonen met alle moderne gemakken. Wonen met alle ruimte voor ontspanning in de natuur.
Lekker wandelen of fietsen, de herfst zien kleuren in zijn volle pracht, de lentebloei beleven, de vogels horen fluiten in het bos. Wilt ú zo wonen, met de Veluwe aan uw voeten? Het kan, in Heidezoom!

U voelt zich thuis op ’t Harde

Wonen op ’t Harde geeft iedereen een echt ‘thuisgevoel’. Een gemoedelijk dorp met iets meer dan 6.000 inwoners, op de rand van de Veluwe, in de nabijheid van de Veluwse Randmeren. Dankzij het Veluwse toerisme heeft ’t Harde ook een centrumfunctie, met de bijbehorende winkelvoorzieningen.

In het vriendelijke centrum kunt u uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wandelend of met de fiets, maar ook met de auto bent u welkom; het parkeren is gratis. En er is meer: ’t Harde heeft ook een eigen bibliotheek, sportcomplex en zelfs een zwembad. Voor ouders met kinderen is het belangrijk te weten dat er op ’t Harde diverse basisscholen zijn, waaronder een zogeheten ‘brede school’.

Kijken we verder dan zien we dat ’t Harde een unieke ligging heeft. Grotere plaatsen als Nunspeet en Elburg, en ook de stad Zwolle zijn vlakbij. Bovendien bent u met de auto zó op de A28 richting het oosten of de randstad. En om de bereikbaarheid compleet te maken heeft ’t Harde een eigen NS-station aan de belangrijke lijn Zwolle-Amersfoort. Als u ervoor kiest om te gaan wonen op ’t Harde krijgt u dus echt het beste van twee werelden: rust en ruimte in de natuur, en tegelijk alle moderne voorzieningen en verbindingen binnen handbereik.

Deel deze pagina: