Woont u binnenkort in een levensloopbestendige woning?

30 september start inschrijving.

Op 30 september start de inschrijving voor de eerste 6 seniorenwoningen. Dit zullen we doen op basis van schetsplattegronden, gevels en een bandbreedte van verkoopprijzen. U kunt online uw voorkeur voor één van deze woningen aangeven en u inschrijven.

Belangstelling

Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer u dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account, dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen

Zodra u heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Daarnaast kunt u hier online inschrijven voor de reserveringsovereenkomst op het bouwnummer met uw voorkeur!

Start inschrijving Reserveringsovereenkomst op maandag 30 september om 10:00 uur

In ‘Mijn VanWonen’ kunt u via de button Online inschrijven uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. BELANGRIJK: Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per email. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Sluit inschrijving op donderdag 10 oktober om 16:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 17 oktober te informeren over de uitkomst van de toewijzing.

Na de toewijzing van een woning wordt u uitgenodigd voor een gesprek om een reserveringsovereenkomst te tekenen. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Meer informatie over de reserveringsovereenkomst vindt u hier.
Wilt u zich inschrijven voor één van de bouwnummers? Dan kan dat hier.

Deel deze pagina: