Wilt u wonen in een levensloopbestendige woning?

Inschrijvingen zijn gestart.

Kavelkaart Heidezoom

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Meer

Levensloop bestendig wonen in Heidezoom – Wonen op ‘t Harde

Landelijk wonen met alle moderne gemakken. Wonen met alle ruimte voor ontspanning in de natuur. Een gevarieerd aanbod van rijwoningen en 2/1 kap woningen. En bij voldoende belangstelling, zullen we ook levensloopbestendige- of senioren woningen bouwen.

Levensloopbestendig wonen in Heidezoom in een seniorenwoning

In het eerste halfjaar van 2019, hebben we samen met omwonenden, de gemeente en potentiële kopers, een (verkavelings)plan gemaakt voor de invulling van de laatste fase van Heidezoom. In dit plan zijn ook een zestal levensloopbestendige of seniorenwoningen opgenomen. Indien er voldoende concrete belangstelling is voor deze woningen, zullen deze worden gebouwd. Als blijkt dat er onvoldoende belangstelling voor is, zullen ze worden vervangen door een andere type woningen.

Seniorenwoning

Belangrijk kenmerk van dit type woning is dat de leefruimte zich op de begane grond bevindt, inclusief de slaapkamer en de badkamer. Er is een eerste verdieping, maar deze wordt in eerste instantie niet ingericht. Mocht u dat willen, dan kan daar nog wel een extra slaap- of hobbykamer worden toegevoegd. Bekijk de voorlopige plattegronden voor deze woningen.

Let op: het betreft de voorlopige plattegronden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vervolgtraject

Binnenkort moet het projectteam ‘Heidezoom’ een belangrijke beslissing nemen: is er voldoende serieuze belangstelling voor de gepresenteerde seniorenwoningen, of moeten we voor een nieuwbouwplan zonder seniorenwoningen kiezen? We gaan daarom eerst de interesse peilen voor de seniorenwoningen. Vanaf 30 september 2019 kunt u zich inschrijven voor een reserveringsovereenkomst op het bouwnummer van uw keuze. Wilt u meer informatie over het reserveren van het bouwnummer van uw keuze? Klik dan hier voor meer informatie over de reserveringsovereenkomst.

Vervolg traject/ procedure

Voor de 6 seniorenwoningen geldt het volgende:

  • 30 september: de inschrijving start om 10 uur ‘s ochtends (alle informatie vindt u dan op deze website.)
  • 10 oktober: de inschrijving sluit om 4 uur ‘s middags
  • Bij meerdere inschrijvingen op 1 bouwnummer wordt geloot wie als eerste in aanmerking komt om een reserveringsovereenkomst te tekenen.
  • Wij nemen zo spoedig mogelijk ná 10 oktober contact op met iedereen die zich heeft ingeschreven om te laten weten of u het eerste recht heeft om een reserveringsovereenkomst te sluiten. Mocht u niet als eerste zijn ingeloot, dan hoeft dat nog geen probleem te zijn: indien de eerste persoon niet meer geïnteresseerd is en geen reserveringsovereenkomst wil tekenen, dan nemen we contact op met de volgende op de lijst. Datzelfde is het geval als een belangstellende met een reserveringsovereenkomst later in het traject alsnog afziet van de koop.
Deel deze pagina:

Hoe kunnen we u helpen?