Samen met veel andere enthousiaste mensen heeft u zich ingeschreven als belangstellende voor de nieuwe woningen in het project Heidezoom in ’t Harde. Hartelijk dank voor uw interesse!

De bouwvakantie is weer voorbij en wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van deze 37 mooie woningen op Heidezoom. We streven ernaar om eind september of begin oktober te starten met de daadwerkelijke verkoop.

De website voor Heidezoom geeft al een aardig inkijkje in het project en de woningtypen, maar is slechts bedoeld als vooraankondiging. Zodra we starten met de verkoop, hebben we de volledige verkoopinformatie voor u beschikbaar. Op de website vindt u vanaf dat moment de prijslijst, de verkooptekeningen, plattegronden, technische omschrijvingen, de optiekeuzelijst, etc.

Wanneer u in aanmerking wil komen voor één van de woningen, kunt u zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere bouwnummers.

U ontvangt tegen die tijd van ons een uitnodiging voor een start-verkoop-evenement: een middag of avond in het teken van informeren en inspireren! Graag beantwoorden wij uw vragen, denken mee waar dat nodig is en bieden bovendien alvast de nodige inspiratie en woonideeën. Wat zou het mooi zijn als dit start-verkoop-moment het startpunt wordt voor de reis die wij graag samen met u willen afleggen op weg naar uw nieuwe thuis op Heidezoom!

We hopen dat u hiermee voor dit moment voldoende informatie heeft. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Makelaars- en Hypotheekkantoor De Boer in Elburg  (0525-687070) of met Stefien Eijssen (06-22 60 39 18), verkoopmanager bij VanWonen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw belangstelling en we houden u op de hoogte!

Deel deze pagina: